International Full Size Jeep Association
Home Forums Reader's Rigs Tech Library Trail Stories FSJ-List
International Full Size Jeep Association  

Go Back   International Full Size Jeep Association > Tire Kickin' > General FSJ Tech

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-17-2002, 02:02 PM
sloop sloop is offline
Gear Head
 
Join Date: Feb 02, 2002
Location: Raleigh, NC
Posts: 661
Question

the running lights seem to have given up for the night.

my running lights and interior dash lights both don't come on. brake lights, headlights, hi-beams, turn signals, and hazard lights all work though.

when i have a turn signal on, and i brake, then the turn signal keeps flashing normally. but with the hazards on, and i brake, then the turn signal lights (running lights) all stay lit while i'm braking.

I checked the connection to the headlight switch, seemed ok.. what/where should i check next? Thanks

Mark
__________________
Mark
Jeep 4.0L Swap Guide
Reply With Quote
  #2  
Old 05-17-2002, 02:10 PM
BigBadWag BigBadWag is offline
Gear Head
 
Join Date: Mar 07, 2002
Location: Chatt, TN
Posts: 702
Post

I had a problem similar to this. Except mine was with the tail light turn signals. When I had a turn signal on and I would push the brake pedal, the turn signal would just shine constantly like a brake light. I replaced the taillight bulbs and my problem was fixed. When's the last time your tail light bulbs were replaced? They're inexpensive, I think they were about 3 dollars for the 2 pack if I remember correctly. If you don't know when/it's been a while since your tail light bulbs were replaced, I'd start there. Hey, even if that's not the problem, you can always use new tail light bulbs, right? -Zach
__________________
<a href=\"http://daphreak45.tripod.com/jeep.html\" target=\"_blank\">My 1974 Jeep Wagoneer</a><br />-RIP-
Reply With Quote
  #3  
Old 05-17-2002, 04:09 PM
sloop sloop is offline
Gear Head
 
Join Date: Feb 02, 2002
Location: Raleigh, NC
Posts: 661
Post

thanks Zach, hadn't thought of that, but the easiest troubleshooting is the best! I recently changed one, but I'll do the other one..
__________________
Mark
Jeep 4.0L Swap Guide
Reply With Quote
  #4  
Old 05-17-2002, 04:32 PM
67Gladiator 67Gladiator is offline
Member
 
Join Date: Jun 08, 2001
Location: Maine
Posts: 226
Post

I think I had the same problem a few years ago but it was the front marker light that was bad instead.
__________________
//Jeepless. Please help.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-19-2002, 10:30 AM
Sparky Sparky is offline
Member
 
Join Date: Mar 12, 2002
Location: Ft. Worth Tx
Posts: 100
Post

I was troubleshooting something simaler today...Cept it was my backup lamps...I traced the the wires all the way back to the neutral safty switch on the tranny...Just that wasent it...If new lamps do not work check the inside of the sockets...Mine were rusted and not providing a good ground...I was only reading 3 to 5 volts in the socket and 12 to 14 at the splice...Just a thought..
__________________
82 wagoneer<br />AMC 360/727/dana 44, dana tracklock& 4.09/ amc 20, auborn limited slip &4.10/partial tfi
Reply With Quote
  #6  
Old 05-19-2002, 10:35 AM
Sparky Sparky is offline
Member
 
Join Date: Mar 12, 2002
Location: Ft. Worth Tx
Posts: 100
Post

I was troubleshooting something simaler today...Cept it was my backup lamps...I traced the the wires all the way back to the neutral safty switch on the tranny...Just that wasent it...If new lamps do not work check the inside of the sockets...Mine were rusted and not providing a good ground...I was only reading 3 to 5 volts in the socket and 12 to 14 at the splice...Just a thought..
__________________
82 wagoneer<br />AMC 360/727/dana 44, dana tracklock& 4.09/ amc 20, auborn limited slip &4.10/partial tfi
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
corner corner